Min systers sista dag här

Idag är det den sista natten min syster spenderar här hos oss. Känns tråkigt att hon ska åka hem men ändå ganska skönt då man kan gå tillbaka tillbaka till de gamla rutinerna vi har varje dag. 
 
Idag har dagen bestått av slappande och handling, har inte alls gjort mycket för världen idag men det känns ändå ganska skönt att ha sådana dagar ibland också! Blev även hembakad pizza till middag idag och färgade även min systers hår. 
Tror nog aldrig jag har sett någon så exalterad över att få sitt hår färgat, men ändå förståeligt eftersom min syster bara är 12 (snart 13) och det är första gången som hon färgar sitt hår. Men nöjd blev hon och även jag eftersom i mitt tycke så var det en utav de bästa färgningarna jag någonsin gjort. 
 
 
Det blev även en hel del lek idag för linneas del på vägen hem ifrån dagis då jag lärde henne hur man gör snöänglar och vi kastade snö på varandra. 
 
 
Mysigt värre! 
 
Nu blir det en liten film med min syster innan vi ska sova och sen så blir det att lägga sig för vi ska upp ganska tidigt imorgon och gå med linnea till dagis och sedan vidare ut till nyköping! 
 
Over and out!